Bokföringsbyrå Norrköping

Vi är en bokföringsbyrå som erbjuder bokföring för företag, egenföretagare, aktiebolag och handelsbolag i Norrköping. Oavsett storlek på er verksamhet så kan vi hjälpa er med er bokföring.

Att man inte har tid i sin verksamhet för bokföring har vi full förståelse för. Sedan starten av vårt företag har vi erbjudit många organisationer en noggrann bokföring. Vi vet hur viktigt det är för företagets ekonomi att hålla sig med en bra bokföring. Det är det viktigaste underlag som ett företag kan behöva för att fatta bra beslut om sin framtid.

Bokföring Norrköping

Få hjälp med bokföringen av en kunnig bokföringsbyrå

JWK Redovisning & Skatterådgivning har funnits i över 30 år och vi som arbetar här har mer än 10 års erfarenhet av bokföring. Förutom att vi har utbildning som ekonomer har vi även genomgått en vidareutbildning och gör det regelbundet varje år. Det är mycket som händer på detta område. Bland annat går digitaliseringen snabbt, och det kommer nya produkter som underlättar arbetet med bokföring.

bokföringsbyrå norrköping

Detta kan vi hjälpa er med i Norrköping!

Kontakta oss.

Vi är nyfikna på att höra mer om dig och din verksamhet. Slå oss en pling eller kontakta oss här, så hör vi av oss inom kort.  Vad hjälper en bokföringsbyrå till med?

  Vi erbjuder kvalitet med vår bokföring, samt att vi kan erbjuda flera tjänster såsom:

  • Löpande bokföring
  • Skattedeklarationer
  • Månadsrapporter
  • Årsbokslut
  • Deklarationer
  • Årsredovisningar
  • Bokslutsrapporter
  • Kassaflödesanalyser

  Så om du behöver något av detta kan vi hjälpa dig med dessa tjänster. Funderar du på om du behöver hjälp med din bokföring? Vi kan bjuda på 30 minuters kostnadsfritt möte då du kan ställa dina frågor om bokföring till oss på vår bokföringsbyrå i Norrköping. Då kan vi också berätta mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

  bokföringsbyrå möte

  Vad är fördelarna att få hjälp med bokföring i Norrköping?

  Noggrann bokföring grunden för företagstillväxt

  Om ni på ert företag har en god ordning på er ekonomi så får ni bättre förutsättningar för att kunna växa. Med en bokföring får man kontroll på vilka utgifter som man har, vilka intäkterna är och vad man kan kapa utgifter om det är så att ni behöver det.  Det är när ni ser vad som kommer in och vad som går ut, som ni kan fatta rätt beslut för investeringar, löner, utgifter och hur ni kan växa som företag. Behöver ni en bättre cashflow? Då kan vi hjälpa er med det. Behöver ni en bättre skatteplanering? Även det kan vi hjälpa er med.

  Transparent bokföring i Norrköping

  Vi arbetar alltid enligt god bokföringssed och så transparent det bara går. Därför använder vi Hogia, Fortnox och Visma. Det innebär att du som kund, alltid har möjligheten att själv logga in, och kan se vårt arbete i närtid. Då kan du själv se när dina fakturor betalas, om dina anställda har fått sin lön, och vilket resultat du får när alla utgifter har dragits från dina intäkter.

  Med vår digitala bokföring som vi erbjuder på Norrköping, kan du själv lägga in kvitton genom att fota dem, själv lägga in fakturor, antingen med hjälp av OCR kod eller genom att scanna in dem. 

  Klicka här om du vill du läsa mer om hur vi jobbar med löpande bokföring?