Gör det du är bra på.

Så tar vi hand om resten.

Alla framgångsrika företag har en gång startat med en bra idé. Sen krävs det förstås mod, kunskap och driv för att få affärerna att snurra. Men också någon som sköter det praktiska. Allt det där du inte orkar, vill, kan eller hinner med. Det är där vi kommer in i bilden. Som en extern kollega. En partner att räkna med.

Vi är med dig från dröm till framgång.

JWK är en erfaren redovisningsbyrå som hjälper både små och medelstora företag med allt inom redovisning, administration, affärsjuridik och rådgivning. Vår vardag är att sköta dina siffror. Men vår passion är att få dig och din idé att växa.

Våra 40 år i korthet.

Företaget grundades 1984 av Jan Wiklund under namnet Jan Wiklund Kamrerservice. Från början drevs företaget hemifrån villan i Salem och kunderna var ett fåtal mindre företag drivna av personer med syriansk/assyrisk bakgrund.

Efter ett par år hade företaget växt och JWKs första kontor öppnades i Salem centrum.

Kundföretagen var fortsatt till största delen ägda av personer med utländsk härkomst. Människor som hade drivkraft och ambitioner, men i stort sett noll kunskaper om svensk byråkrati och svenska skatteregler. I många fall var JWK den enda kontakten våra kunder hade till det svenska samhället. Av naturliga skäl resulterade det i att även många av våra anställda har utländsk bakgrund – under åren har vi haft medarbetare från Kina, Indien, Syrien, Libanon, Armenien, Turkiet, Tyskland, Irak och förstås Sverige. Under vårt tak har alla varit välkomna.

Idag har JWK växt till en modern redovisningsbyrå med fem kontor och över 30 medarbetare.

Kontakta oss för ett första möte.
Förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi är nyfikna på att höra mer om dig och din verksamhet. Slå oss en pling eller kontakta oss här, så hör vi av oss inom kort.