Kundcase / Salong Dejana

Med passion för hår.

”Great hair doesn’t happen by chance. It happens by appointment.” Citatet är hämtat från Instagramkontot @salongdejana, som i övrigt består av hundratals bilder på nyklippta frisyrer och kommentarer från nöjda kunder. Bakom kameran och saxen står Dejana Bogdanovic – frisören som vågade ta steget och starta eget.

Intervju med Dejana Bogdanovic, ägare av Salong Dejana.

Paus från vardagen.

Salong Dejana ligger bara ett stenkast från Salem Centrum. Här välkomnas kunderna till en frisörsalong med lugn och avslappnad atmosfär.

– Min salong har ett perfekt läge. Nära till allt, men ändå lite undangömt, vilket gör att kunderna får chansen att släppa vardagen och bara slappna av utan för mycket intryck utifrån, säger Dejana.

Ta chansen när den kommer.

2017 öppnades dörrarna till frisörsalongen med Dejanas eget namn på skylten. Innan dess hade Dejana varit anställd som frisör på en salong i Salem Centrum, men längtade efter något nytt. När hon blev erbjuden att ta över salongen något kvarter längre bort tvekade hon inte en sekund.

– Frisöryrket är min passion och jag gillar utmaningar. Därför tog jag chansen och startade eget. Syftet var att få in lite mer inkomst och samtidigt kunna anpassa mig till familjen.

Salong Dejana kund

En partner att räkna med.

En av de stora utmaningarna för Dejana var att hon knappt visste någonting om hur man startar eller sköter ett företag. Därför var det ett viktigt första steg att hitta en redovisningsbyrå som kunde hjälpa henne med det administrativa arbetet, men också fungera som rådgivare. Från flera håll fick hon rekommendation om att kontakta JWK.

– JWK har varit med från start och väglett mig genom alla steg på vägen. Med deras hjälp har jag kunnat koncentrera mig på att ta hand om mina kunder, utan att behöva oroa mig för det administrativa. För mig är det en stor trygghet att ha dem vid min sida.

Dejana tipsar!

Man måste våga för att vinna. Har du också en dröm om att starta eget? Ta chansen och övertänk inte!

Drömmar om framtiden.

Salongen har under fem år byggt upp en trogen kundkrets med nöjda stammisar. Nu drömmer Dejana om att expandera och så småningom flytta till en större lokal.

– Inom några år vill jag utöka min verksamhet genom att anställa en till frisör och en nageltjej. Men jag vill inte växa för snabbt och för mycket. Salong Dejana ska alltid ha kvar det som är vårt kännetecken, den personliga salongen med det där lilla extra.

Kort om Salong Dejana

Grundades: 2017

Verksamhet: Frisörsalong

Anställda: 0

Ort: Salem

Kontakta oss för ett första möte.
Förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi är nyfikna på att höra mer om dig och din verksamhet. Slå oss en pling eller kontakta oss här, så hör vi av oss inom kort.