bokföringsbyrå på södermalm

Bokföringsbyrå Södermalm

Välkommen till JWK Redovisning & Skatterådgivning – för er som letar efter  en bokföringsbyrå på Södermalm! Har ni ett företag på Södermalm som behöver hjälp av en bokföringsbyrå? Vi finns på Sjöviksvägen 23 i Stockholm och vänder oss mot egenföretagare, aktiebolag, handelsbolag. Därmed så hjälper vi både större och mindre företag med bokföring. 

 

Vi som arbetar på vår bokföringsbyrå på Södermalm är alla utbildade ekonomer och vi ser till att få vidareutbildning varje år. Det är mycket som händer inom branschen med digitalisering, nya produkter och mycket annat som är viktigt för oss att lära oss och som ger våra kunder mervärde. Det är på det sättet som vi arbetar; för att hjälpa ert företag att växa, bli bättre och att företaget blir starkt med en god ekonomi. Vi brukar erbjuda mer än bara bokföring för våra kunder.

Digital bokföringsbyrå på Södermalm

I regel så är vi en familjär bokföringsbyrå men har tagit fram enkla bokföringslösningar med vår tjänst ”Mobila kontoret”. Detta är synkat med bland annat Hogia, Fortnox samt Visma. Via vår app kan du hantera löner, kundfakturor, ha tillgång närsom till redovisningen och administration. Även smarta lösningar som fakturascanning och mycket mer!

En bokföringsbyrå på Södermalm

Med oss så får ni en bättre kontroll över ert företags ekonomi ser ni också vilka produkter eller tjänster som ger er bra intäkter och vilka utgifter som dränerar företaget på intäkter. Med en bättre kontroll på er ekonomi kan ni fatta bättre beslut gällande företagets investeringar, löner, utgifter och ser vilka möjligheter som ert företag har att växa. 

Val av bokföringsbyrå

Referenser

I valet av bokföringsbyrå är det viktigt att titta på referenser innan man fattar ett beslut. Läs och hör gärna vad några av våra kunder har att säga om oss genom att klicka här!

Vi engagerar oss gärna i ert företag med ett fokus att hjälpa ert företags ekonomi. Så hör av er, ställ era frågor eller få 30 minuters kostnadsfritt möte så ni får svar på era frågor och får veta mer om hur vi arbetar.

Vill du läsa mer om bokföring så har vi här tagit fram viktiga saker att tänka på!

bokföringsbyrå södermalm

Om oss på JWK

Vår bokföringsbyrå har funnits i över 30 år och har under den här tiden fått en stor erfarenhet av bokföring och kan vi erbjuda tjänster av hög kvalitet. Vi har sett att företag med en god ordning på sin ekonomi har bättre förutsättningar att växa. Med vår noggranna bokföring får ni en bättre kontroll på vilka utgifter som ni har och vilka intäkter ni har och vilka utgifter som ni inte behöver ha och kan kapa.

Detta kan vi hjälpa er med på Södermalm!

Kontakta oss för ett första möte.
Förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi är nyfikna på att höra mer om dig och din verksamhet. Slå oss en pling eller kontakta oss här, så hör vi av oss inom kort.