Bokföringsbyrå Södertälje

Har du svårt att komma igång med bokföringen för ditt företag? Kanske du älskar det du gör, men bokföring är inte riktigt din grej? Ingen stress! Vi på JWK finns här som er Bokföringsbyrå i Södertälje och kan hjälpa dig. Vi är ett gäng erfarna ekonomer som har jobbat med bokföring i Södertälje i många år.

Vi kan hjälpa dig med allt från:

 • löpande bokföring
 • skattedeklarationer
 • Bokslut
 • årsredovisningar
 • rådgivning

Vi kan även erbjuda dig ett kostnadsfritt 30-minuters möte där vi kan diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att växa genom att ordna upp företagets ekonomi.

Detta kan vi hjälpa er med i Södertälje!

bokföringsbyrå södertälje

Bokföring i Södertälje

När du har bättre koll på din bokföring i Södertälje kommer du att se vad som ger intäkter till ditt företag och vilka utgifter som kan minskas för att förbättra din ekonomi. Vi kan hjälpa dig att maximera din vinst så att du har mer utrymme för investeringar i ditt företag. Vi vet att det är viktigt att ha råd med finansiella investeringar för att kunna utveckla dina produkter och tjänster, och det är något som vi kan hjälpa dig med.

Vi som bokföringsbyrå

Vi på JWK Redovisning & Skatterådgivning har funnits i över 30 år i Södertälje och vi är stolta över att kunna erbjuda bokföring för företagare och aktiebolag i området.

Vårt team består av 19 personer som alla har mer än 10 års erfarenhet i branschen. Vi är duktiga på skatterådgivning och allmän konsultation om allt som rör ditt företags ekonomi.

Låt oss hjälpa dig att växa med vår bokföring i Södertälje.

Bokföring södertälje

Kontakta oss för ett första möte.
Förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi är nyfikna på att höra mer om dig och din verksamhet. Slå oss en pling eller kontakta oss här, så hör vi av oss inom kort.  Kontaktuppgifter till kontoret och vår bokföringsbyrå i Södertälje

  sodertalje@jwk.se
  08-51837820

  Varför låta oss sköta Bokföringen för er i Södertälje

  Vad kan ni som bokföringsbyrå erbjuda mitt företag?

  Vi som bokföringsbyrå i Södertälje kan erbjuda er mängd olika tjänster för ditt företags ekonomi. De kan bland annat hjälpa med löpande bokföring, skattedeklarationer, månadsrapporter, årsbokslut, bokslutsrapporter, kassaflödesanalyser och rådgivning. Framförallt så är vi flexibla, vi anpassar oss efter ert behov. Vi är säkra på att vår flexibilitet passar er, eftersom att det är så brett. Vill ni ha digitala tjänster, så har vi det. Vill ni att vi ska sköta vissa delar, så går det jättebra. Om ni vill ha en komplett byrå som tacklar de flesta ekonomsika områden, så fixar vi det!

  Varför är det viktigt att anlita en erfaren bokföringsbyrå?

  Vi som en erfaren bokföringsbyrå kan ge dig trygghet i att ditt företags ekonomi hanteras på ett korrekt och professionellt sätt. JWK har kunskap och erfarenhet om skatter, bokföring och deklarationer som kan hjälpa dig att undvika onödiga kostnader och risker. Genom att anlita en erfaren bokföringsbyrå kan du också fokusera på att utveckla ditt företag utan att behöva oroa dig över ekonomin.

   

  Hur kan en ni hjälpa mitt företag att växa?

  Genom att ge dig en bättre överblick över er ekonomi. Därmed få bättre koll på intäkter och utgifter, kan du se vad som drar in pengar till ditt företag och vad som kan kapas för att förbättra ekonomin. Vi som bokföringsbyrå kan också hjälpa dig med skatteplanering, deklarationer och bokslut, vilket ger dig tid och utrymme att fokusera på att utveckla din verksamhet.