Redovisningsbyrå Norrköping

Driver ni ett företag och behöver få hjälp av en redovisningsbyrå i Norrköping? Då har ni hittat rätt, JWK Redovisning & Skatterådgivning din lokala redovisningsbyrå i Norrköping.

Få hjälp av en redovisningsbyrå i Norrköping

Att lägga ut redovisning av ert företag till en redovisningsbyrå i Norrköping är alltid en bra idé, framför allt om det visar sig att ni hellre vill ägna er tid och energi åt ert eget företags kärnverksamhet. Kanske ni är duktiga och driftiga företagsledare, men inte lika duktiga på just den ekonomiska delen? Vi är erfarna ekonomer som har arbetat med just detta i flera år. 

Underlättar för er

Under årens lopp har vi fått en bra förståelse för vilka villkor som företagen i Norrköping har att arbeta med. Det är inte alla som passar att arbeta med det en redovisningsbyrå gör. Som tur är, så är detta något som vi älskar, kan erbjuda och som kan underlätta för ert företag.

Spara tid och pengar med smart redovisning direkt i mobilen eller datorn. Kontakta oss gärna om ni har mer frågor kring detta!

Vilka är vi på JWK Redovisning och Skatterådgivning?

Vi som arbetar på JWK Redovisning och Skatterådgivning är ekonomer och har sedan lång tid tillbaka arbetat som konsulter inom företagsekonomi. Företagets startade 1983 i Stockholm. Sedan dess har JWK fått många nöjda kunder, samtidigt som tjänsterna breddades till att handla om skattefrågor, byråkratiska regler och även om hur man som privatperson fyller i en bouppteckning till att kunna skicka in sin redovisning till
Skatteverket. Till oss kommer alla slags kunder som behöver hjälp med sitt företags bokföring, årsredovisning, bokslut, momsbetalningar med mera.

Vi kan även erbjuda löneadministration, skapa anställningsavtal, skatteplanering och bolagsbildningar och mycket mer. Därför är det bästa som ni som företag kan göra är att ta kontakt med oss och berätta vad ni behöver hjälp med så kan vi berätta vad vi kan erbjuda!

redovisningsbyrå i norrköping

Kom i kontakt med redovisningsbyrå i Norrköping

Vi vet att tiden ibland kan vara knapp och att vi alla tycker vi om att spara tid och pengar. Ge oss 30 minuter av din tid för ett förutsättningslöst möte, så kan vi snabbt och enkelt visa hur vi hjälper dig att spara pengar. Här går vi igenom dina krav/önskemål samt hur vi jobbar. Vi även visar gärna en demo av Mobila Kontoret för dig som vill göra saker ännu enklare.

Fyll i nedan formulär eller hitta telefonnummer längre ned på sidan!

Detta kan vi hjälpa er med i Norrköping!

redovisningsbyrå norrköping

Kontakta oss för ett första möte.
Förutsättningslöst och kostnadsfritt!

Vi är nyfikna på att höra mer om dig och din verksamhet. Slå oss en pling eller kontakta oss här, så hör vi av oss inom kort.