Redovisningsbyrå Södermalm

Har du ett företag och behöver få tag i en bra och rekommenderad redovisningsbyrå på Södermalm? I så fall är du välkommen till JWK Redovisning & Skatterådgivning som har kontor i Liljeholmen. Vi hjälper både mindre och större företag, redovisning på Södermalm.

 

Som alla företagsägare vet, behöver man hålla sig med redovisning, men det kanske inte passar alla att arbeta med detta. Förmodligen tycker du att det är roligare att jobba med ditt företag än redovisningen? I så fall är det bättre, billigare och mer effektivt att anlita oss som redovisningsbyrå på Södermalm som avlastar ert företag och ordnar er redovisning.

Er redovisningsbyrå på Södermalm

Vi som arbetar på JWK och vår redovisningsbyrå på Södermalm är utbildade ekonomer. På Södermalm arbetar vi med företagsekonomi. När vi erbjuder redovisning ser vi också till att ge mervärde till företag och hjälper andra företag att växa, bli starkare och bättre.

Förutom redovisning erbjuder vi andra tjänster som till exempel:

  • Löpande redovisning
  • Skattedeklarationer
  • Månadsrapporter
  • Årsbokslut
  • Deklarationer
  • Årsredovisningar
  • Bokslutsrapporter
  • Kassaflödesanalyser

 

Som företagare är man tvungen att genomföra redovisning för företaget då det är krav från våra myndigheter. Det kommer man inte ifrån. Men det måste inte bara vara ett tråkigt måste. Det kan hjälpa ert företag att göra ekonomin stabil, som mår bra, och hjälpa er mäta utfallet av olika satsningar och framtida investeringar i företaget.

Vi hjälper företag att växa

Med vår redovisning får ni bättre kontroll över företagets ekonomi. Vår redovisning som vi erbjuder på Södermalm kommer att visa er både det och vilka eventuella onödiga utgifter som ni har som kan kapas och som kan göra vinsten större i företaget. Att få till en rejäl vinst för företaget är viktigt så att ni får utrymme för nya investeringar som kan förbättra produkterna och tjänsterna som ni säljer. Även detta är viktigt; att förbättra produkterna och tjänsterna, men det kräver investeringar för att göra det och är något som vi kan hjälpa er med.

redovisningsbyrå på södermalm

Detta kan vi hjälpa er med på Södermalm

redovisningsbyrå södermalm

JWK – Om oss

Vi på JWK Redovisning & Skatterådgivning har erfarenhet av att hjälpa företag att växa och vi har lärt oss viktiga och nyttiga insikter om vad det är som får företag att växa. Vi är också duktiga på skatteplanering, deklarationer, bokslut med mera. Vårt företag har funnits i mer än 30 år och under alla dessa år har vi fått en stor erfarenhet av företagens olika villkor och förutsättningar.
De allra flesta företag som har en god ordning på sin ekonomi har bättre förutsättningar att växa och med vår noggranna redovisning får ni en bättre kontroll på vilka utgifter som ni har och vilka intäkter ni har och vilka utgifter som ni inte behöver ha och kan kapa. Om detta är något som ni behöver så kan vi hjälpa er med dessa tjänster.
Funderar du på om du behöver hjälp med din redovisning? Vi kan bjuda på 30 minuters kostnadsfritt möte då du kan ställa dina frågor om redovisning till oss på vår redovisningsbyrå på Södermalm. Då kan vi också berätta mer om hur vi kan hjälpa ert företag.

Komma i kontakt med oss

Fyll i nedan formulär eller hitta telefonnummer längre ned på sidan!

Kontakta oss.

Vi är nyfikna på att höra mer om dig och din verksamhet. Slå oss en pling eller kontakta oss här, så hör vi av oss inom kort.